Muljaattori

Muljaattori auttaa oman paja- ja koulutusosallistumisen suunnittelussa muljauttamalla näkyviin omia kiinnostuksia vastaavan ohjelmaehdotuksen. Ehdotus liittyy pedagogiseen täydennyskoulutukseen, OOMY:yn.

Muljaattori esittää väittämiä, jotka koskevat seuraavien kahden vuoden aikana järjestettävien pajojen teemoja, ideoita ja keskeisiä sisältöjä. Väittämissä otetaan kantaa siihen, mikä kiinnostaa, mistä haluaisi tietää lisää, mitä haluaisi oppia tai pohtia.

Muljaattori antaa tuleville pajoille tähtiä sen mukaan, kuinka hyvin niiden sisällöt vastaavat omia kiinnoksia. Muljautusta voi muokata pajapelissä, jonka tuloksen saa itselleen sähköpostiin.

Muljaattori julkistetaan ja sen käyttöä HOPSaamisen tukena esitellään Otavan Opiston pelipedagogiikan pajassa perjantaina 11.2.2011 klo 14.15. Pajaohjelmaa voi seurata Opistolla ja verkossa.

Mainokset

Tietoja Tiina Airaksinen

Kehittämispäällikkö Otavan Opistolla. Yleissivistävän koulutuksen kehittämistoiminta; kehittämishankkeet, konsultointi; pedagoginen täydennyskoulutus; oppimisen tulevaisuuden tutkimus, (laadullinen) ennakointi; Opetussuunnitelmat-yksikön vetäjä. Tausta: aineenopettaja (ue, ps), etäopettaja, verkkopedagogi, etäopetuksen ja ilmiöpohjaisen oppimisen edelläkävijä, oppikirjailija.
Kategoria(t): oppiminen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Muljaattori

  1. Paluuviite: Tweets that mention Muljaattori | Verkkopedagongi -- Topsy.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s